Media . Evenimente

Aniversare 20 de ani – 17 ianuarie 2023

17 ian. 2023

Suntem extrem de bucuroși să sărbătorim cea de-a 20-a aniversare a companiei noastre, un moment de mare importanță în istoria noastră. În calitate de companie de Cercetare – Dezvoltare – Inovare și ca Centru de Transfer Tehnologic acreditat Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării,  această aniversare reprezintă o confirmare a angajamentului nostru față de excelență și inovare în industria noastră.

De-a lungul acestor două decenii, am jucat un rol important în promovarea cercetării și dezvoltării în țară noastră, contribuind la avansarea cunoașterii și aplicarea tehnologiei în diferite domenii. Suntem mândri de impactul pe care l-am avut în comunitatea noastră și în sprijinirea creșterii economice prin intermediul inovațiilor noastre.

În calitate de Centru de Transfer Tehnologic acreditat am avut oportunitatea de a facilita colaborarea între mediul academic și industrie, transformând rezultatele cercetării în soluții practice și inovatoare. Am susținut numeroase proiecte de cercetare și am promovat transferul de cunoștințe și tehnologii către sectorul privat, contribuind astfel la progresul economic și social al țării noastre.

Această aniversare marchează ocazia de a reflecta asupra realizărilor noastre de până acum și de a privi cu încredere către viitor. Suntem dedicați continuării activității noastre de cercetare și dezvoltare, inovând și căutând soluții pentru provocările actuale și viitoare. Vom continua să colaborăm cu partenerii noștri din mediul academic, industrie și instituții guvernamentale pentru a construi un viitor mai bun prin intermediul tehnologiei și inovării.

Vrem să transmitem sincere mulțumiri întregii noastre echipe, clienților noștri, partenerilor de afaceri și tuturor celor care ne-au sprijinit în această călătorie de succes. Fără sprijinul vostru, nu am fi reușit să atingem această aniversare semnificativă. Vă suntem profund recunoscători și vă invităm să vă alăturați în continuarea acestei călătorii de succes.

Aniversarea celor 20 de ani ai companiei noastre reflectă angajamentul nostru față de inovare, cercetare și dezvoltare și marchează un moment festiv pentru întreaga noastră echipă. Ne mândrim cu ceea ce am realizat până acum și suntem entuziasmați de provocările și oportunitățile care ne așteaptă în viitor.