Media . Evenimente

ATEE 2023 – 23-25 martie 2023

25 mart. 2023

În perioada 23-25 martie 2023 la Biblioteca Centrală UPB a avut loc cel de-al 13-lea Simpozion Internațional privind SUBIECTE AVANSATE ÎN INGINERIA ELECTRICĂ – ATEE.

Această întâlnire a furnizat un cadru distinct pentru cercetători și specialiști din diferite domenii ale ingineriei electrice, atât teoretice, cât și aplicate, în scopul de a împărtăși idei și cunoștințe valoroase. Evenimentul a reprezentat o ocazie ideală pentru discutarea tendințelor emergente, a tehnologiilor de vârf și a soluțiilor inovatoare care modelează viitorul domeniului ingineriei electrice.

Compania noastră a contribuit activ la simpozion prin prezentarea ultimelor noastre progrese, proiecte de cercetare și aplicații practice în domeniu. Am avut oportunitatea de a participa la discuții fructuoase, de a stabili noi conexiuni și de a consolida parteneriatele existente cu lideri din industrie, experți academici și participanți colegi.

Ne exprimăm recunoștința față de organizatorii ATEE pentru eforturile lor remarcabile în organizarea acestui eveniment deosebit de important și reușit. Participarea noastră la acest simpozion ne-a oferit o oportunitate valoroasă de a fi conectați la cele mai noi tendințe și evoluții din domeniul ingineriei electrice, precum și de a interacționa cu experți de renume și lideri din industrie.