Media . Evenimente

EHB 2022 – 17-19 noiembrie 2022

19 nov. 2022

În perioada 17-19 noiembrie 2022, am participat la EHB 2022, cea de-a zecea ediție a Conferinței Internaționale IEEE despre e-Sănătate și Bioinginerie, care a avut loc la Iași. 

Această conferință anuală a fost organizată de Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași / Facultatea de Bioinginerie Medicală și Societatea Română de Bioinginerie Medicală, sub egida și cu sprijinul tehnic al IEEE, IEEE Romania Section, IEEE-EMB, IEEE-EMC, IEEE Signal Processing Romania Chapters și IEEE SMC Romania Chapter, și a fost co-organizată de Institutul de Științe ale Calculatoarelor al Academiei Române, Filiala Iași.

Conferința a avut ca temă principală sistemele de e-sănătate, bioingineria medicală și ingineria biomedicală, abordând totodată și domenii conexe. Scopul ei specific a fost de a promova concepte și tehnologii avansate de hardware și software în domeniile emergente ale e-sănătății, dispozitivelor medicale și instrumentației, prelucrării semnalelor și imaginilor medicale, informaticii medicale, biomecanicii, biomaterialelor, biotehnologiilor, fizicii medicale, managementului asistenței medicale, învățământului și (e)learningului, tehnologiilor de reabilitare și asistență, precum și în unele discipline mai noi, cum ar fi bioinformatica, biologia sistemelor și ființa fiziologică virtuală.

Suntem recunoscători organizatorilor și acestui eveniment excepțional, care a adus împreună specialiști și profesioniști din diverse domenii, generând un schimb valoros de idei și colaborări. Participarea noastră la EHB 2022 a fost o oportunitate unică de a ne consolida poziția în industrie și de a fi la curent cu ultimele tendințe și inovații în domeniul e-sănătății și bioingineriei.