Media . Evenimente

EnergyFest 2023 –  9-11 martie 2023

11 mart. 2023

În perioada 9 – 11 martie 2023  am participat la Enegy Fest, eveniment organizat de Universitatea POLITEHNICA din București. Acest eveniment a fost dedicat profesioniștilor din domeniul energetic, precum și viitorilor ingineri – elevi și studenți, oferind în același timp oportunitatea publicului larg de a se implica.

Pe parcursul celor 3 zile, am avut privilegiul de a expune cele mai noi tehnologii din domeniul energiei și de a împărtăși informații valoroase despre provocările actuale, soluțiile inovatoare și inovațiile care ne influențează direct calitatea vieții.

Energy Fest a fost un cadru perfect pentru expoziții de tehnologie, workshopuri, conferințe tematice și prezentări de companii. Ne-am bucurat să fim alături de specialiști din industria energetică, care au împărtășit soluții la probleme complexe, cum ar fi reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, promovarea surselor regenerabile de energie sau asigurarea unei alimentări cu energie electrică sigure și accesibile pentru consumatori.

În cadrul evenimentului, am avut ocazia să interacționăm cu producători de energie, operatori de rețea, furnizori de energie, producători de echipamente și sisteme energetice, precum și cu instituții și autorități din educație și reglementare din domeniul energiei. Am putut explora și descoperi ultimele inovații în ceea ce privește centralele electrice clasice (termoelectrice, hidroelectrice, nuclearoelectrice), centralele bazate pe surse regenerabile de energie (fotovoltaice, eoliene, microhidrocentrale, ferme marine), sistemele de transport și distribuție a energiei, stocarea energiei, protecția mediului și digitalizarea sectorului energetic.

Ne-am simțit onorați să facem parte din această comunitate și suntem mândri de contribuția pe care am adus-o la promovarea unui viitor sustenabil și eficient din punct de vedere energetic. 

Vă mulțumim pentru susținere și pentru participarea dumneavoastră la acest eveniment de succes!