Media . Evenimente

FACTORY 4.0 – 9 noiembrie 2022

9 nov. 2022

Pe 9 noiembrie 2022 a avut loc la Hilton, București prima ediție de Awards & Gala, din cadrul Conferinței FACTORY 4.0, prin care au fost oferite 10 premii pentru aportul adus în zona digitalizării: Digital Factory Excellence, Digital Medical/Healthcare Excellence, Digital Energy Excellence.

Digitalizarea a devenit un subiect de interes tot mai larg, reflectând dorința noastră de a provoca evoluția. Conferința FACTORY 4.0 s-a concentrat în mod special pe acest subiect, adunând laolaltă participanți din sectorul public și privat, atât de la nivel național, cât și internațional.

Am avut onoarea de a fi recunoscuți în cadrul Galei Digital Excellence, unde a fost apreciată calitatea serviciilor noastre în domeniul digital, precum și eforturile depuse de întreaga noastră echipă în procesul nostru de transformare digitală. Am fost distinși cu premiul pentru Excelență în servicii digitale, ceea ce ne-a adus o mare mândrie și satisfacție.

Dorim să transmitem sincere mulțumiri organizatorilor pentru inițiativa lor și pentru organizarea unui eveniment de succes. De asemenea, suntem recunoscători tuturor celor care ne-au susținut în eforturile noastre de digitalizare și care s-au implicat în implementarea inițiativelor noastre. Colaborarea și sprijinul lor au fost esențiale în parcurgerea cu succes a acestei căi către transformarea digitală.

Suntem mândri de realizările noastre și de recunoașterea obținută în cadrul Galei Digital Excellence. Ne-am dedicat în mod constant îmbunătățirii serviciilor noastre digitale și am investit resurse semnificative pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor clienților noștri în era digitală.

Continuăm să ne străduim să fim lideri în domeniul nostru, inovând în permanență și oferind soluții digitale de înaltă calitate. Suntem recunoscători pentru oportunitățile pe care le-am avut și ne angajăm să continuăm să oferim servicii digitale de excelență.Vă invităm să explorați mai multe despre experiența noastră în domeniul digital și despre modul în care am gestionat provocările și oportunitățile digitale pentru a oferi soluții inovatoare și performante. Suntem entuziasmați de viitorul digital și de contribuția pe care o putem aduce în continuare în transformarea industriei noastre.