Media . Evenimente

Gala Cercetării Românești – 31 ianuarie 2023

31 ian. 2023

Pe 31 ianuarie 2023, la Ateneul Român din București a avut loc prima ediție a Galei Cercetării Românești. Această gală a reprezentat o oportunitate extraordinară de a ne alătura celor mai străluciți cercetători români, atât din țară, cât și din diaspora, în recunoașterea și aprecierea eforturilor lor remarcabile.

Organizată în premieră de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Gala Cercetării Românești, Ediția I (2023), a marcat începutul unei tradiții de a celebra și onora la cel mai înalt nivel meritocrația și excelența în domeniul cercetării. În cadrul acestei gale s-au acordat premii speciale pentru realizările excepționale ale cercetătorilor români, care, prin munca lor de pionierat, au contribuit la proiectarea și construirea viitorului României și al întregii lumi.

Talentul românesc a fost recunoscut și apreciat pe plan internațional, iar prin participarea noastră la Gala Cercetării Românești, am avut ocazia să transmitem un mesaj de mândrie și admirație cercetătorilor români de elită din întreaga lume. Am fost onorați să fim alături de acești oameni excepționali și să ne prezentăm propriile noastre contribuții și soluții dezvoltate în cadrul companiei noastre.

Această experiență ne-a motivat să continuăm să investim în cercetare și inovare, într-un efort susținut de a aduce noi descoperiri și tehnologii inovatoare care să contribuie la progresul României și să abordeze provocările globale. Suntem recunoscători organizatorilor pentru eforturile lor remarcabile în organizarea și desfășurarea cu succes a Galei Cercetării Românești și suntem mândri să facem parte din această comunitate dedicată dezvoltării și excelenței în domeniul cercetării.