Media . Evenimente

Gala Premiilor Energynomics – 8 decembrie 2023

8 dec. 2022

Pe data de 8 decembrie 2022, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a avut loc cea de-a zecea ediție a Galei Premiilor Energynomics pentru industria energetică din România.
Acest eveniment emblematic organizat de Energynomics a adunat reprezentanți de vârf a celor mai importante și dinamice companii din industria energetică românească, precum și oficialități guvernamentale și diplomatice, pentru a sărbători performanța, rezistența și ingeniozitatea în industria energetică din România!

Ediția a zecea a Galei Premiilor organizată de Energynomics a acordat atenție celor mai performanți actori din industrie ai anului. Toate sectoarele – electricitate, petrol și gaze, energii regenerabile, termoenergie și minerit, și toate temele – eficiența energetică, energia inteligentă, fuziuni și achiziții și investiții, au fost aduse în prim-plan și analizate în mod obiectiv.

Vrem să aducem sincere mulțumiri echipei organizatoare Energynomics pentru eforturile lor remarcabile în organizarea și desfășurarea cu succes a acestui eveniment de referință. Suntem onorați să facem parte dintr-un astfel de eveniment prestigios și să contribuim la comunitatea dedicată dezvoltării și excelenței în domeniul energiei.