Media . Evenimente

Gala Smart City Industry Awards – 30 martie 2023

30 mart. 2023

Pe data de 30 martie, în foaierul sălii de plen „Regele Mihai I“din Palatul Parlamentului, a avut loc Gala Smart City Industry Awards, organizată sub patronajul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării și în parteneriat cu Comisia pentru comunicații, tehnologia informației și inteligență artificială din cadrul Senatului României.

Tema centrală a celei de-a șaptea ediții a Galei Smart City Industry Awards a fost sustenabilitatea, evidențiind importanța soluțiilor inovatoare și durabile în modelarea viitorului orașelor noastre. 

În cadrul deschiderii evenimentului, am avut privilegiul de a participa la conferința „Inteligența Artificială în Transformarea Comunităților din România”, care a generat discuții și idei inovatoare pentru dezvoltarea orașelor inteligente.

Suntem recunoscători Asociației Române pentru Smart City pentru organizarea remarcabilă a acestei gale și suntem mândri să facem parte din comunitatea dedicată promovării și implementării soluțiilor smart în dezvoltarea urbană. Participarea noastră la Gala Smart City Industry Awards ne-a oferit oportunitatea de a ne conecta cu lideri și profesioniști din domeniul smart city, de a împărtăși experiențe și de a fi la curent cu cele mai recente tendințe și inovații din această industrie în plină expansiune.