Media . Evenimente

PoliAutoFest 2022 – 20-23 mai 2022

23 mai 2022

În perioada 20 – 22 mai 2022 Centrul de Transfer Tehnologic – WING, a participat la PoliAutoFest 2022, un eveniment de referință din industria auto, care a avut loc la Universitatea Politehnica din București.

La PoliAutoFest, am promovat o gamă largă de tehnologii inovatoare, care includ roboți colaborativi, soluții de încărcare, soluții pentru monitorizarea traficului și asistență medicală utilizând drone, precum și soluții de siguranță și multe altele. Am evidențiat potențialul acestor tehnologii pentru a susține revoluționarea industriei auto și a aduce îmbunătățiri semnificative în domenii cheie.

Unul dintre punctele noastre de atracție a fost prezentarea roboților colaborativi, care pot lucra în sinergie cu oamenii pentru a îmbunătăți eficiența și productivitatea în procesele industriale.

De asemenea, am promovat soluții inovatoare de încărcare pentru vehiculele electrice, contribuind la creșterea infrastructurii de încărcare și optimizarea eficienței energetice. Am prezentat tehnologii avansate care pot accelera procesul de încărcare și pot extinde autonomia vehiculelor electrice, facilitând astfel tranziția către mobilitatea electrică durabilă.

Un alt punct de atracție a fost reprezentat de soluțiile noastre pentru monitorizarea traficului și asistență medicală utilizând drone. Am prezentat dronele noastre avansate și capacitățile lor remarcabile în monitorizarea traficului rutier, precum și în furnizarea de asistență medicală în zone greu accesibile. Aceste tehnologii au un potențial semnificativ în îmbunătățirea siguranței rutiere și în furnizarea rapidă a asistenței medicale în situații critice.Mulțumim organizatorilor și tuturor participanților care au contribuit la succesul participării noastre la PoliAutoFest 2022. Continuăm să ne dedicăm misiunii noastre de a crea și implementa tehnologii de vârf pentru un viitor sustenabil în industria auto.