Media . Evenimente

ROBOFEST 2022 – 3-6 noiembrie 2022

6 nov. 2022

Între 3 și 6 noiembrie 2022, la Universitatea Politehnica din București, a avut loc ROBOFEST 2022, un eveniment de referință în domeniul industriei 4.0, al automatizării, al inteligenței artificiale și al roboticii. 

Acest eveniment a oferit companiei noastre o platformă de excepție pentru a prezenta cele mai recente tehnologii și aplicații dezvoltate de noi.

ROBOFEST a inclus evenimente-cheie precum ROBOCHALLENGE, cel mai mare concurs internațional de robotică din Europa, care a reunit peste 600 de participanți din 15 țări de pe 5 continente. Aici, roboți autonomi, capabili să înfrunte adversarii în 15 probe, s-au întrecut într-o competiție palpitantă, iar noi ne bucurăm că am reușit să ne aducem aportul în premierea viitorilor profesioniști din domeniul roboticii.

Participarea noastră la ROBOFEST 2022 a fost o oportunitate excepțională de a ne conecta cu profesioniști și pasionați de robotică din întreaga lume, de a împărtăși cunoștințe și de a explora cele mai recente tendințe și inovații în domeniu. Am avut bucuria de a prezenta ultimele noastre tehnologii și aplicații, demonstrând abilitățile avansate ale roboților noștri și angajamentul nostru în a dezvolta soluții de vârf în domeniul roboticii.

Ne angajăm să continuăm să dezvoltăm tehnologii avansate, să inovăm și să aducem contribuții semnificative în domeniul robotică, pentru a ne menține în fruntea industriei și pentru a oferi soluții de excelență clienților noștri.

Descoperă fascinația roboților și împreună putem construi viitorul!