Media . Evenimente

Smart Energy Expo 2022 – 19-21 august 2022

21 aug. 2022

În perioada 19-21 August Centrul de Transfer Tehnologic WING a participat la prima ediție a evenimentului Smart Energy Expo, organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Durabilă și Asociația pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene.

Participarea la Smart Energy Expo 2022 ne-a permis să interacționăm cu liderii din industrie, cu experți în domeniu și pasionați ai tehnologiei, care împărtășesc viziunea noastră pentru un viitor durabil. Am schimbat idei, am dezvoltat parteneriate și am explorat oportunități de colaborare care consolidează și mai mult poziția noastră ca un catalizator pentru progresul tehnologic în sectorul energetic.

Le mulțumim organizatorilor, participanților și partenerilor care au contribuit la succesul participării noastre la Smart Energy Expo 2022. Evenimentul a servit drept platformă pentru a evidenția angajamentul nostru față de cercetare, inovație și transfer tehnologic, precum și pentru a prezenta impactul profund pe care soluțiile noastre îl pot avea asupra afacerilor, comunităților și mediului înconjurător.

Vizitați site-ul nostru pentru a afla mai multe despre proiectele noastre și despre cum putem colabora pentru a propulsa organizația dvs. către un viitor mai ecologic și mai eficient.

WING Group – Încurajând Inovația pentru un Viitor Energetic Durabil.