Tehnologii

Tehnologii

Deținem un portofoliu variat de proiecte de cercetare-dezvoltare-inovare, derulate în cadrul programelor naționale și europene.

În cadrul acestor proiecte am dezvoltate următoarele tehnologii pe care WING le deține și pentru care oferim suport firmelor interesate:  

SOLARCEL

Transfer tehnologic inovativ pentru obținerea de panouri fotovoltaice bazate pe materiale avansate organice.

Brevet: A/01064/2017

Tehnologia SOLARCEL este o celula fotovoltaica organiza bazata pe stearat de bariu nanotuburi de carbon, ftalocianine de magneziu, cu randament crescut la transformarea energiei solare in energie electrica.

Potențiali clienți: operatori privati din domeniul energiei regenerabile

SIGHAB

Sistem de alimentare cu energie, monitorizare, control și comunicație pentru habitate temporare aflate în izolare.

Brevet: 00805/2014

Tehnologia SIGHAB constă în asigurarea alimentarii cu energie electrica din surse diferite (eoliene, fotovoltaice, generator electric), a comunicațiilor și a supravegherii perimetrale prin intermediul unui echipament de tip container În locații izolate.

Potențiali clienți: primării, operatori economici care desfășoară activități temporare într-o zona izolata, firme de protecție și paza, Fondul de mediu.

E-RISC

Platformă e-health pentru monitorizare, localizare și procesare în timp real destinată pacienților înregistrați cu risc cardiovascular.

Tehnologia E-RISC  constă intr-un echipament purtabil conectat la un server de analiza, ce monitorizează și procesează  semnalele EKG ale pacienților pentru prevenirea accidentelor cardio-vasculare.

Potențiali clienți: spitale private, azile/ cămine de bătrâni, persoane în tratament ambulatoriu la domiciliu, locuințe inteligente asistate.

 

DRUMTEST

Echipament complex de investigare a profilelor de drum și de control al calității straturilor de paviment.

Brevet: A/00656/2017  

Tehnologia DRUMTEST constă intr-un vehicul inteligent care scanează transversal și longitudinal profilul drumurilor pentru evaluarea calității acestora.

Potențiali clienți: primării, CNADNR

HERMES

Sistem inovator, eficient de control și măsurare a pofilelor de drum.

Tehnologia HERMES constă intr-un vehicul inteligent care scanează transversal și longitudinal profilul drumurilor pentru evaluarea calității acestora.

Potențiali clienți: primării, CNADR


 

NEEMO

Observator mobil pentru monitorizarea obiectelor aflate în apropierea pământului.

Brevet: A/00424/2019

Tehnologia NEEMO constă în realizarea unui telescop spațial pentru vizualizarea obiectelor aflate în vecinătatea pământului.

Potențiali clienți:  ROSA, ISS, IARR


 

SIMT

Inovare în servicii de internet și multimedia prin utilizarea convergentă a soluțiilor de streaming inteligent și social networking.

Marca: R.106900/2019 “SIMT – SISTEM INTELIGENT DE MANAGEMENT SI TRACKING”

Tehnologia constă într-o platforma IT care generează conținut video diferențiat funcție de locație și structura potențialului client.

Potențiali clienți: firme de publicitate si de marketing,  social networking